PROIECTE IMOBILIARE DE SUCCES

Proiecte în desfășurare

ROSETTI reprezintă cel mai exclusivist ansamblu rezidențial integrat din Iași ce beneficiază de interioare cu dotări și finisaje premium, garantând o experiență unică și completă.

Proiectul este poziționat ideal, aproape de natură, dar și de zona urbană. Situat pe Bd. C. A. Rosetti, acesta include o zonă rezidențială formată din 3 tronsoane, cu facilități și servicii dedicate, unice pentru piața imobiliară din Iași, precum și spații comerciale la parter.


VEZI PROIECTUL

 

Investițiile imobiliare sunt una dintre cele mai profitabile afaceri, iar Iașul este una dintre cele mai atractive piețe pentru investițiile de acest fel. Cumpărarea unei proprietăți imobiliare este o bună modalitate de a obține un venit pasiv și de a avea profit.

Lazăr Zentrum - cel mai nou proiect MCM Construct din centrul Iașului, în imediata vecinătate a celui mai mare centru de shopping din Moldova - Palas Mall.


VEZI PROIECTUL

Cel mai mare ansamblu rezidențial unitar, poziționat în Dacia, strada Tabacului, Concept City Iași este un complex rezidențial compus din 14 imobile cu regim de înălțime P + 10/P+16, ideale pentru o comunitate tânără.

Concept City este realizat cu sprijinul unei echipe profesioniste de ingineri, constructori și arhitecți cu experiență dovedită în proiecte similare.


VEZI PROIECTUL

 

Concept Life aduce noi standarde de locuire urbană, inspirate de stilul de viaţă contemporan al comunităţilor tinere, active, focusat pe confort, calitate şi funcţionalitate.

Ansamblul rezidențial, pozitionat lângă LIDL Dacia, este format din 3 imobile cu un regim de înălțime P+11 / P+16, cu spații comerciale la parter si parcare subterană pe 2 niveluri.


VEZI PROIECTUL

Poziționat în Tătărași, în zona parcului Ciurchi, Concept Park se distinge printr-o arhitectură modernă, cu accente puternice și o volumetrie atractivă. Vă veți bucura de avantajul de a locui într-o zonă urbană, dar verde a orașului! Distanța de doar 30m până la cel mai mare parc pentru copii din zonă, garantează un trai liniștit și aer curat.

Concept Park beneficiază de sprijinul unei echipe profesioniste de ingineri, constructori și arhitecți cu experiență dovedită în proiecte similare.


VEZI PROIECTUL VEZI VIDEO

 
mcm construct

Finished Projects

Concept Family
Concept Residence
Concept Sălciilor
Lazăr Residence
MCM Center
Oxygen Tătărași
Premium Rezidenz
Vasile Lupu Residence

mcm construct

Under Development

Concept City
Concept Life
Concept Park
Lazăr Zentrum
Rosetti

mcm construct

Future Projects

21 - 31 Elena Doamna St.
26 I.C. Brătianu St.
3 Ion Creangă St.
57 Nicolina St.

mcm construct

Other Ventures

Zmark Concrete
Oxygen Galata
Pleiada Boutique Hotel
Școala Atelier
Gradinița Atelier