PROIECTE IMOBILIARE DE SUCCES

ROSETTI reprezintă cel mai exclusivist ansamblu rezidențial integrat din Iași ce beneficiază de interioare cu dotări și finisaje premium, garantând o experiență unică și completă.

Proiectul este poziționat ideal, aproape de natură, dar și de zona urbană. Situat pe Bd. C. A. Rosetti, acesta include o zonă rezidențială formată din 3 tronsoane, cu facilități și servicii dedicate, unice pentru piața imobiliară din Iași, precum și spații comerciale la parter.


VEZI PROIECTUL

 

Concept Life aduce noi standarde de locuire urbană, inspirate de stilul de viaţă contemporan al comunităţilor tinere, active, focusat pe confort, calitate şi funcţionalitate.

Ansamblul rezidențial, pozitionat lângă LIDL Dacia, este format din 3 imobile cu un regim de înălțime P+11 / P+16, cu spații comerciale la parter si parcare subterană pe 2 niveluri.


VEZI PROIECTUL

Cel mai mare ansamblu rezidențial unitar, poziționat în Dacia, strada Tabacului, Concept City Iași este un complex rezidențial compus din 14 imobile cu regim de înălțime P + 10/P+16, ideale pentru o comunitate tânără.

Concept City este realizat cu sprijinul unei echipe profesioniste de ingineri, constructori și arhitecți cu experiență dovedită în proiecte similare.


VEZI PROIECTUL

 

Investițiile imobiliare sunt una dintre cele mai profitabile afaceri, iar Iașul este una dintre cele mai atractive piețe pentru investițiile de acest fel. Cumpărarea unei proprietăți imobiliare este o bună modalitate de a obține un venit pasiv și de a avea profit.

Lazăr Zentrum - cel mai nou proiect MCM Construct din centrul Iașului, în imediata vecinătate a celui mai mare centru de shopping din Moldova - Palas Mall.


VEZI PROIECTUL

Poziționat în Tătărași, în zona parcului Ciurchi, Concept Park se distinge printr-o arhitectură modernă, cu accente puternice și o volumetrie atractivă. Vă veți bucura de avantajul de a locui într-o zonă urbană, dar verde a orașului! Distanța de doar 30m până la cel mai mare parc pentru copii din zonă, garantează un trai liniștit și aer curat.

Concept Park beneficiază de sprijinul unei echipe profesioniste de ingineri, constructori și arhitecți cu experiență dovedită în proiecte similare.


VEZI PROIECTUL VEZI VIDEO

 

Penthouse-urile Lazăr Residence reprezintă un concept de locuire fine living unic în Iași și se adresează oamenilor care preţuiesc cu adevărat timpul şi ştiu să aprecieze randamentul financiar al unei investiţii ce aduce beneficii remarcabile în timp scurt.

Interioarele elegante, finisate cu materiale moderne şi de calitate alături de dotările de ultimă generație, fac din penthouse-urile Lazăr Residence un must-have pentru cei care caută locuinţe exclusiviste în centrul oraşului.


VEZI PROIECTUL

Lazar Residence este vizavi de Palas, noul centru comercial si de business al Iasului. La doi pasi de mall, cafenele, restaurante și tot ce ai putea avea nevoie în Iași.

Finisaje de top și dotări care să mulțumească orice client pretențios. Poziția premium cere finisaje și dotări de top așa că Lazăr Residence este cea mai bună soluție dacă vrei un apartament în centrul Iașului.


VEZI PROIECTUL VEZI VIDEO

 

Concept Sălciilor se află în Iași, Nicolina, strada sălciilor numarul 40.

Poziționarea Concept Sălciilor îți garantează timp și un trai de calitate. Am ales această zonă pentru a continua saga rezidențială „Concept”, motivați de faptul că este un cartier tânăr, cu familii de oameni frumoși care-i seamănă. Cu o poziționare perfectă față de supermarketuri, Concept Sălciilor este la două minute de parcul în care cei mici își vor face primii prieteni. Unde o să învețe să meargă pe două roți. Unde o să arunce ghiozdanul în iarbă când vor veni de la școală.


VEZI PROIECTUL

Cel mai nou ansamblu rezidential din Iasi se ridica pe Sos. Moara de Foc, la nr. 33, langa Lidl Pacurari, cu statia de autobuz si tramvai in fata, langa gradinite si scoli.

Blocurile din Concept Residence indeplinesc toate standardele necesare de protectie si siguranta antiseismica prevazute de Inspectoratul in constructii si nomenclatoarele moderne.


VEZI PROIECTUL VEZI VIDEO

 

Concept Family este cel mai modern proiect rezidențial care se ridică acum în Iași, construit dupa cele mai exigente standarde in constructii, proiectat sa reziste cu succes la seisme de magnitudinea 9 grade Richter

Cele mai potrivite apartamente pentru familia ta sunt rodul efortului și expertizei unei echipe care a reunit cei mai experimentați arhitecți, structuriști și constructori din Iași. Timpul trebuie să-l petreci alături de cei dragi, nu căutând un loc de parcare. De aceea, la Concept Family oferim locatarilor atât locuri de parcare subterane, cât și supraterane.


VEZI PROIECTUL

Complexul “Vasile Lupu” este format din doua blocuri, având un numar total de 100 apartamente, din care majoritatea au fost contractate,și o parcare alăturată pe trei nivele, însumând 100 locuri de parcare. Fiecare bloc este alcătuit din demisol, parter, mezanin, patru etaje și mansarda.

Complexul de apartamente este perfect integrat în cartierul plin de verdeață. Copiii se pot juca liniștiți în tot cartierul, în locuri de joacă special amenajate, pe spațiile verzi.


VEZI PROIECTUL

 

Premium Residenz este o construcție modernă care aduce arhitectural cu construcțiile austriece. El poate fi văzut chiar de pe Bulevardul Independenței, din parcarea Mănăstirii Golia. Blocul este aproape de tot ce ai nevoie, însă fiind în plan doi, este ferit de zgomotul generat de traficul de pe bulevard.

La Premium residenz, asa cum ii spune si numele, te bucuri de finisaje de top. Suntem foarte atenti la calitatea materialelor pentru ca vrem sa fie totul ireproșabil.


VEZI PROIECTUL

 
mcm construct

Finished Projects

Concept Family
Concept Residence
Concept Sălciilor
Lazăr Residence
MCM Center
Oxygen Tătărași
Premium Rezidenz
Vasile Lupu Residence

mcm construct

Under Development

Concept City
Concept Life
Concept Park
Lazăr Zentrum
Rosetti

mcm construct

Future Projects

21 - 31 Elena Doamna St.
26 I.C. Brătianu St.
3 Ion Creangă St.
57 Nicolina St.

mcm construct

Other Ventures

Zmark Concrete
Oxygen Galata
Pleiada Boutique Hotel
Școala Atelier
Gradinița Atelier