PROIECTE IMOBILIARE DE SUCCES

Proiecte viitoare

 

Elena Doamna nr. 27 - 31

În cadrul proiectului se propune realizarea celei mai înalte clădiri din România (38 etaje), cu funcțiuni mixte: locuințe colective, spații comerciale și birouri, parcare subterană. REGIM MAXIM ÎNĂLȚIME 5S+P+M+38E. Arie desfășurată construită 37.827 mp.

Str. I.C. Brătianu 26

Teren în suprafață de 6.626 mp situat în CENTRU - ZONA 0 - TEATRUL NAȚIONAL, OPERA NAȚIONALĂ ROMÂNĂ, PRIMĂRIE , CATEDRALA MITROPOLITANĂ, FILARMONICA DE STAT MOLDOVA IAȘI. În cadrul proiectului se propune realizare clădire cu funcțiuni mixte - spații de cazare, spații expoziționale, parcare subterană și supraterană. REGIM MAXIM ÎNĂLȚIME S+P+5E. Arie desfășurată construită 24.429 mp.

 
 

Str. Ion Creangă nr. 3

În cadrul proiectului se propune realizarea de birouri, spații comerciale, cabinete medicale și locuințe în regim hotelier, parcare subterană și supraterană. REGIM MAXIM ÎNĂLȚIME S+P+6E. Arie desfășurată construită 8.016 mp.

57 Nicolina St.

Penthouse-urile Lazăr Residence reprezintă un concept de locuire fine living unic în Iași și se adresează oamenilor care preţuiesc cu adevărat timpul şi ştiu să aprecieze randamentul financiar al unei investiţii ce aduce beneficii remarcabile în timp scurt.

Interioarele elegante, finisate cu materiale moderne şi de calitate alături de dotările de ultimă generație, fac din penthouse-urile Lazăr Residence un must-have pentru cei care caută locuinţe exclusiviste în centrul oraşului.

 
 
mcm construct

Finished Projects

Concept Family
Concept Residence
Concept Sălciilor
Lazăr Residence
MCM Center
Oxygen Tătărași
Premium Rezidenz
Vasile Lupu Residence

mcm construct

Under Development

Concept City
Concept Life
Concept Park
Lazăr Zentrum
Rosetti

mcm construct

Future Projects

21 - 31 Elena Doamna St.
26 I.C. Brătianu St.
3 Ion Creangă St.
57 Nicolina St.

mcm construct

Other Ventures

Zmark Concrete
Oxygen Galata
Pleiada Boutique Hotel
Școala Atelier
Gradinița Atelier