PROIECTE IMOBILIARE DE SUCCES

Proiecte finalizate

 

Concept Family este finalizat și predat integral proprietarilor. Construit după cele mai exigente standarde în construcții, construcția imobilului reprezintă rodul efortului și expertizei unei echipe care a reunit cei mai experimentați arhitecți, structuriști și constructori din Iași. Cu o arhitectură atrăgătoare și contemporană,Concept Family se încadrează armonios în peisajul urban și oferă un mediu plăcut și confortabil pentru locuitori.


VEZI PROIECTUL

Ansamblul rezidențial Concept Resindence, este finalizat și predat în totalitate proprietarilor. Apartamentele celor 4 blocuri din Concept Residence sunt amenajate cu atenție la detalii și finisaje de înaltă calitate, creând un mediu modern și rafinat pentru locatari. Apartamente se află într-o zonă convenabilă și accesibilă, aproape de facilități precum supermarket-uri, magazine, școli și mijloace de transport în comun.


VEZI PROIECTUL VEZI VIDEO

 

Concept Sălciilor este finalizat și predat în totalitate proprietarilor. Poziționarea garantează timp și un trai de calitate. Am ales această zonă pentru a continua saga rezidențială „Concept”, motivați zona cu potențial, cu familii de oameni frumoși care-i seamănă. Cu o poziționare perfectă față de supermarketuri, Concept Sălciilor este la două minute de parcul în care cei mici își vor face primii prieteni.


VEZI PROIECTUL

Lazar Residence este vizavi de Palas, noul centru comercial si de business al Iasului. La doi pasi de mall, cafenele, restaurante și tot ce ai putea avea nevoie în Iași.

Finisaje de top și dotări care să mulțumească orice client pretențios. Poziția premium cere finisaje și dotări de top așa că Lazăr Residence este cea mai bună soluție dacă vrei un apartament în centrul Iașului.


VEZI PROIECTUL VEZI VIDEO

 

Penthouse-urile Lazăr Residence reprezintă un concept de locuire fine living unic în Iași și se adresează oamenilor care preţuiesc cu adevărat timpul şi ştiu să aprecieze randamentul financiar al unei investiţii ce aduce beneficii remarcabile în timp scurt.

Interioarele elegante, finisate cu materiale moderne şi de calitate alături de dotările de ultimă generație, fac din penthouse-urile Lazăr Residence un must-have pentru cei care caută locuinţe exclusiviste în centrul oraşului.


MCM Center, imobil ce a ieșit din portofoliul MCM Construct in anul 2020, este o locaţie excelentă pentru birouri și spații comerciale la parter, în plin centru administrativ, comercial și financiar al Iașului. 12 Bănci, 3 hoteluri, Direcția de Finanțe, Prefectură, Consiliul Județean, Primăria și Palatul de Justiție, toate se află în proximitate.


 

Oxygen Tătărași a însemnat debutul brandului OXYGEN. Centrul din Tătărași a funcționat în perioada 2012 - 2019. Concomitent cu funcționarea centrului Tătărași, în anul 2016, am deschis centrul OXYGEN Galata, o clădire special amenajată după cele mai înalte standarde de calitate și confort care sa îmbine sportul și sănătatea cu relaxarea și confortul. Imobilul unde a funcționat OXYGEN Tătărași a ieșit din portofoliul MCM în anul 2019.


Premium Residenz este o construcție modernă care aduce arhitectural cu construcțiile austriece. El poate fi văzut chiar de pe Bulevardul Independenței, din parcarea Mănăstirii Golia. Blocul este aproape de tot ce ai nevoie, însă fiind în plan doi, este ferit de zgomotul generat de traficul de pe bulevard.

La Premium residenz, asa cum ii spune si numele, te bucuri de finisaje de top. Suntem foarte atenti la calitatea materialelor pentru ca vrem sa fie totul ireproșabil.


 

Complexul “Vasile Lupu” este format din doua blocuri, având un numar total de 100 apartamente, din care majoritatea au fost contractate,și o parcare alăturată pe trei nivele, însumând 100 locuri de parcare. Fiecare bloc este alcătuit din demisol, parter, mezanin, patru etaje și mansarda.

Complexul de apartamente este perfect integrat în cartierul plin de verdeață. Copiii se pot juca liniștiți în tot cartierul, în locuri de joacă special amenajate, pe spațiile verzi.


 
mcm construct

Finished Projects

Concept Family
Concept Residence
Concept Sălciilor
Lazăr Residence
MCM Center
Oxygen Tătărași
Premium Rezidenz
Vasile Lupu Residence

mcm construct

Under Development

Concept City
Concept Life
Concept Park
Lazăr Zentrum
Rosetti

mcm construct

Future Projects

21 - 31 Elena Doamna St.
26 I.C. Brătianu St.
3 Ion Creangă St.
57 Nicolina St.

mcm construct

Other Ventures

Zmark Concrete
Oxygen Galata
Pleiada Boutique Hotel
Școala Atelier
Gradinița Atelier